Plusklas van OBS de moolhoek

Review van OBS de Moolhoek:

"We begonnen met 4 groepen maken van kinderen uit de plusgroep van 5,6,7en 8. Het waren 14 kinderen, die bij elkaar in de klas zaten zodat ze er door de week aan konden werken.

We begonnen in de groepjes met het maken van een plan. De plannen gingen over wie welke stukken gingen maken en hoe de stukken op elkaar aan te laten sluiten (met advies van Papertrack). Ieder groepje ging zelf bouwen en verbeteren. Uiteindelijk konden we gaan stapelen. Dat ging eerst niet helemaal perfect maar toen lukte het. Het was veel werk, maar het was de moeite waard om eraan te werken. Je moet wel doorzettingsvermogen, geduld en kunnen samenwerken, anders lukt het echt niet. Opletten bij de bochten, kijken dat hij niet instort enz enz. Vervolgens verstevigen en testen, testen, testen heel veel testen. Uiteindelijk kwamen we er achter dat we er met zijn allen veel van hebben geleerd en dat het een super leuk project was.

Dank u wel hiervoor. Hartelijke groeten plusklas obs de Moolhoek"

Papertrack - OBS de MoolhoekPapertrack - OBS de MoolhoekPapertrack - OBS de MoolhoekPapertrack - OBS de MoolhoekPapertrack - OBS de MoolhoekPapertrack - OBS de Moolhoek

 

Opmerking van Papertrack. OBS de Moolhoek heeft ons benaderd om, geinspireerd door de Eiffeltoren, een hele hoge Papertrack te bouwen. Wij hebben een speciaal pakket samengesteld en een aantal tips gegeven. Het nadeel van een hoge Papertrack is dat er relatief veel kubussen gebouwd moeten worden en er minder aan de baan zelf gewerkt wordt. Maar je ziet; er kan heel veel met Papertrack!