*** /robots.txt ***

Nemo Science Museum

Geplaatst op: 11-10-2016

Voor de tweede keer gaan we 'Papertracken' bij Nemo Science Museum. 

Na het succes van vorig jaar (klik hier voor de beelden) zijn we deze keer in de herfstvakantie in het Nemo Science Museum. De opzet is iets anders dan vorige keer. Deze keer hebben wij zelf een heel mooi bouwwerk gebouwd. Wat het is onthullen we zaterdag 15 oktober om 11:00 uur. De bezoekers kunnen uiteraard de baan wel testen.

Update: 16 oktober hebben wij de hoogste papieren knikkerbaan van de wereld, in de vorm van de Eiffeltoren, gepresenteerd in Nemo Science Museum in Amsterdam. Zeer geslaagd met heel veel enthousiaste (facebook) reacties en twee hele mooie artikelen in de krant. Bekijk hier alle beelden van de Eiffeltoren. De Eiffeltoren staat er tot 30 oktober.

Tot bij Nemo?

Nieuwe verpakking

Geplaatst op: 02-09-2016

Met gepaste trots presenteren wij u de nieuwe verpakking. Alweer zult u denken. Dat klopt. Per 1 september gaat de Firma Legler uit Duitsland door heel Europa verkopen en distribueren. Hiervoor moest de verpakking ook in het Spaans en in het Italiaans vertaald worden.

Tegelijkertijd hebben we de kleurstelling en de vormgeving aangepast naar Europese maatstaven. 

Wederom bij Nemo Science Museum!

Geplaatst op: 24-08-2016

Ook dit jaar gaan we weer een heel leuk project doen met Nemo Science Museum! 

Na het grote succes van vorig jaar, waar alle bezoekers konden meehelpen met het bouwen van een hele grote knikkerbaan, gaan we het dit jaar iets anders aanpakken. Wat en hoe houden we nog even voor ons, maar achter de schermen wordt er alvast heel hard gewerkt!

Bekijk hier het resultaat van het event van 2015.

Nieuwe Distribiteur

Geplaatst op: 16-06-2016

GROOT NIEUWS: Deze week een contract gesloten met Legler Handelshaus. Vanaf 1 september gaan zij Papertrack distribueren door heel Europa. Wij zijn blij!

BREAKING NEWS: This week we signed a contract with Legler Handelshaus. From the 1the of September they will sell and distribute through whole of Europe. Happy!

Onderwijsevent

Geplaatst op: 01-04-2016

6 april zijn wij aanwezig op het Onderwijsevent in Nijverdal.

De titel van dit jaar is "De wereld dat ben jij" Een event met heel veel nieuwe innovatieve producten waaronder dus Papertrack!

Voor meer informatie kijk op www.onderwijsevent.nl

Review Papertrack door Juf Jannie

Geplaatst op: 16-09-2015

Een hele goede review van Papertrack door Juf Jannie. Bekijk hieronder het filmpje of klik hier om de review te lezen.

Science Center NEMO

Geplaatst op: 17-06-2015

Van 4 juli tot en met 30 augustus is Papertrack een zomeractiviteit bij de familiewerkplaats in Science Center NEMO. Op 30 juli hebben wij de grootste papieren knikkerbaan van de wereld gepresenteerd!  Klik hier voor de speciale Nemo pagina.

Onder het motto "Bouw mee aan een alsmaar groeiende knikkerbaan van papier" kunnen bezoekers van Nemo meebouwen aan een hele grote knikkerbaan. De mogelijkheden zijn eindeloos: met loopings, bochten en trechters wordt de baan nog spannender en mooier."

Kijk hier voor alle workshops in de familiewerkplaast deze zomer en plan je dagje Amsterdam met een bezoek aan NEMO! Voor een impressie bekijk onze Facebook pagina.

Shell Eco-marathon en Shell Energy Lab

Geplaatst op: 20-05-2015

Hoe leuk is dit!

Van 21 t/m 24 mei is Papertrack bij NEMO aanwezig tijdens Shell Eco-marathon en Shell Energy Lab in Ahoy. Neem deel aan verschillende workshops in het Work Lab. Wek zoveel mogelijk energie op met een windmolen, maak tandwielen van karton en bouw mee aan een eindeloze knikkerbaan van papier.

Bestel nu gratis kaarten via de website van Shell Energy Lab.

PETZ Festival

Geplaatst op: 24-04-2015

3 dagen zijn we aanwezig geweest op het PETZ festival in Zaandam. In totaal hebben 2300 kinderen hebben het festival bezocht en heel veel kinderen hebben megeholpen met het bouwen van hele grote Papertracks.

Kijk op Facebook voor het eindresultaat.

KTS Papertrack Challenge

Geplaatst op: 21-03-2015

OBS de Achtbaan uit Voorhout is de winnaar van de KTS Papertrack Challenge 2015.

Op 20 en 21 januari was het open dag bij de KTS. Diverse scholen kwamen de KTS op deze dag bezoeken. Aan het eind van hun bezoek kregen zij een Papertrack 900 mee naar hun basisschool. De klas met het mooiste ontwerp kon een leuke prijs winnen.  

Kijk hier voor het winnende filmpje.

Trade Mart

Geplaatst op: 06-03-2015

Van zondag 8 tot en met dinsdag 10 maart zijn wij aanwezig op de Trade Mart in Utrecht. 

Samen met Boosterbox zullen wij Papertrack presenteren en hebben voor alle nieuwe klanten een leuke aanbieding!

U kunt ons vinden op de 5de etage, standnummer E-560

Nieuw; Papertrack 300

Geplaatst op: 04-03-2015

Met gepaste trots presenteren wij vandaag een nieuw model: Papertrack 300.

Dit model bevat 3 kubussen, 4 meter baan, een begin- en eindbakje, een trechter en de horizontale- en verticale wissel. Uiteraard is de baan later uit te breiden met een andere Papertrack.

Distributie en verkoop Belgie

Geplaatst op: 22-02-2015

Onlangs hebben wij overeenstemming bereikt met de firma Macovi. Zij gaan de verkoop en distruibutie verzorgen van Papertrack in België (Vlaanderen & Wallonie) en in Luxemburg. 

Op 1 & 2 maart zullen wij gezamelijk Papertrack presenteren op de Toys Days in Brussel.

Beurzen

Geplaatst op: 18-01-2015

Papertrack zal aanwezig zijn op de NOT beurs in Utrecht van 27 t/m 31 januari 2015. Bekius schoolmaterialen heeft Papertrack opgenomen in de collectie en zal als eerste de schoolpakketten presenteren.

Op de Nationale Wiskunde dagen in Noordwijkerhout op 30 & 31 januari zullen wij aanwezig zijn om Papertrack te presenteren aan 700 wiskunde leraren.

Nieuwe pakketten

Geplaatst op: 06-01-2015

Update 26-01. Zojuist drie nieuwe pakketten Papertrack for School gelanceerd. Voor de details kijk op de pagina kopen.

Binnenkort zullen we drie nieuwe pakketten lanceren voor het onderwijs. Door de vele positieve reacties zijn we momenteel druk bezig met het ontwikkelen van drie nieuwe pakketten speciaal voor het onderwijs. 

Het zal een combinatie worden van de Papertrack 600 & 900. Eind januari volgt meer informatie.

Papertrack en NEMO

Geplaatst op: 25-09-2014

Op 1 oktober wordt Papertrack getest bij NEMO Science Centre.

35 kinderen zullen 20 (nieuwe) producten testen en deze beoordelen.

UPDATE 08-10; 3de plaats, enorm trots. Het is best bijzonder als je ineens tussen hele grote merken staat als Ravensburger!

Papertrack historie

Geplaatst op: 22-06-2014

Het idee voor de Papertrack ontstond een paar jaar geleden.

De kinderen van ondernemer René van der Zwet kwamen razend enthousiast thuis nadat ze op school een eenvoudige knikkerbaan hadden gebouwd. In de vakantie werkten ze samen aan de mooiste baan die ze maar konden bedenken, maakten er een filmpje van en plaatste dat op internet. De reacties waren overweldigend positief en het filmpje werd meer dan 36.000 keer bekeken.

In de zomer van 2013 heeft René de knoop doorgehakt en de stoute schoenen aangedaan. 

Sindsdien is er veel gebeurd. Diverse brainstormsessies met bevriende architecten, vormgevers en marketeers hebben plaats gevonden. Tientallen uren gewerkt aan de designs van alle zelfontworpen onderdelen. Heel veel uren besteed aan het testen van Papertrack bij kinderen. En uiteindelijk...... 

Een jaar later is Papertrack klaar om de wereld te veroveren.

Papertrack beschikbaar

Geplaatst op: 06-06-2014

Na één jaar van voorbereiding is het dan zover. Op 5 juli op de braderie in Oude Wetering zal Papertrack het daglicht zien. 

Vanaf 10:00 uur kan je langs komen voor een presentatie en uitleg. Alle drie de modellen (600 / 900 / 1200) zijn beschikbaar.